MAKO engineering

uw partner in het bereiken van uw vastgoedprojecten

MAKO engineering is een multidisciplinaire onderneming, gespecialiseerd in de residentiele sector, waarvan de activiteiten nauw samenhangen met de vastgoedsector, beginnende met de studie en het ontwerpen van het project tot de constructie en de decoratie. Om deze verschillende stappen te vergemakkelijken biedt MAKO engineering geheel van deze prestaties en diensten aan zijn klanten.

Vandaag de dag vereist een vastgoed project of een bouwproject tal van ondernemingen, gaande van de esthetische keuzes tot de bouw – of verbouw werken en het beheersen van de technische, financiële en administratieve aspecten.

inside MAKO engineering

eigentijdse accommodatie van hoge kwaliteit

De eigenschappen van de huidige residentiële projecten waaronder de esthetische keuze, de ondersteuning van de persoonlijke wensen en de kwaliteitseisen worden allemaal in onze missie opgenomen.

De Hedendaagse stijl, ruimte, decoratie en de integratie van het meubilair zijn criteria die deel uitmaken van onze gedachten.Onze specialiteit, verbouwen van industriële panden in woongelegenheid, het inrichten van lofts in het centrum van Brussel, de ontwikkeling van prestige appartementen of het inrichten van karaktervolle kantoren geeft ons de gelegenheid om elk project op de juiste manier te behandelen. De interne uitvoering van de werven verzekert het respect van de termen en normen van de projecten.

services

Veel meer dan een algemene onderneming, MAKO engineering biedt een volledig gamma van prestaties en diensten aan:

  • Vastgoed advies en project analyze
  • Inrichting, decoratie en meubilaire keuze
  • Onderzoek van de technische installaties
  • Adviseur epb (energie prestatie in het gebouw)
  • Veiligheidsadviseur
  • Algemene bouw, renovatie en decoratie onderneming
  • Architectuur coördinatie en stabiliteit engineering

projects

ontdek onze projecten